Locatie

Nugteren Transport is gelegen aan de 2 belangrijkste transportaders, de A15 en de A16. Onze locatie ligt vlak naast de exceptionele transportroute N915, daardoor kunnen wij probleemloos de allergrootste wegtransporten ontvangen. Een ander voordeel is onze kade aan de rivier De Noord, de verbinding tussen het Duitse achterland met Rotterdam. Wij bieden dan ook multimodaal transport aan d.m.v. binnenvaartschip of coaster.

Onze loodsen zijn voorzien van vloerverwarming en worden CO2 neutraal verwarmd . Al onze loodsen en terreinen zijn ‘Douane-Entrepot type C’ gebied en ons terrein valt onder de ISPS-code zodat veiligheid gegarandeerd is. Met 16 camera’s is ons volledige terrein te monitoren.

Capaciteit

Het oppervlak van onze locatie is momenteel 22.000 m², waarvan 5.000 m² binnenopslag is. De capaciteit van onze bovenloopkranen loopt tot 160 ton en diverse heftrucks hebben een capaciteit  tot 45 ton. Onze breakbulk-hal kan een hoge vloerbelasting aan. Wij beschikken over supports waarop wij zware lading op trailerhoogte kunnen laten afzinken.

Vallue added service

Dagelijks lossen en laden wij zeecontainers voor import en export. Wij kunnen de goederen op de juiste wijze verpakken voor de export. Onze kracht is het bieden van een totaalconcept: vervoer, opslag, verpakken, laden / lashen van de container en de export.

Daarnaast bieden wij klanten projectmatig onze locatie aan, zodat ook die projecten gerealiseerd kunnen worden.