Warehousing

Warehousing

Locatie

Nugteren Transport is gelegen aan de belangrijkste transportaders A15 en A16. Omdat wij grenzen aan de exceptionele transportroute N915 kunnen wij probleemloos de grootst mogelijke wegtransporten op onze locatie ontvangen. Ook hebben wij een aansluiting op de rivier De Noord die het Duitse achterland met Rotterdam verbindt. Met onze kade zijn wij in staat multimodaal transport aan te bieden via binnenvaartschip of coaster.

Onze loodsen zijn voorzien van vloerverwarming en worden CO2-neutraal verwarmd. Onze loodsen en terreinen zijn een Entree depot C Douane gebied en ons terrein valt onder ISPS-regels wat de veiligheid enorm vergroot. Met 16 camera’s zijn wij in staat alles te monitoren.

Capaciteit

Onze locatie is op dit moment 22.000 m² groot hiervan is 5.000m² als binnenopslag. De capaciteit van bovenloopkranen loopt tot 160 ton. Daarnaast hebben wij diverse heftrucks met een capaciteit tot 45 ton. De kade is geschikt voor binnenvaart en coaster schepen. Onze zware goederen ofwel breakbulk hal kan een enorme vloerbelasting aan.  Wij beschikken over zwaartransport stoelen waarop wij zware lading kunnen afzinken.  

Previous
Next
Previous
Next

Value added service

Het lossen en laden van zeecontainers voor import of export zijn dagelijkse activiteiten. De goederen kunnen door ons verpakt worden zodat ze geschikt zijn voor export. Onze kracht ligt in het bieden van een totaalconcept: Vervoer, opslag, verpakken, laden/lashen van de container en export.
Daarnaast bieden wij projectmatig onze locatie aan. Hierdoor kunnen onze klanten projecten realiseren die op eigen locatie onmogelijk zijn.

Directe wateraansluiting

Wij hebben een directe wateraansluiting op de rivier De Noord.

Totaalpakket

Wij bieden het totaalpakket voor uw lading. Van vervoer tot het zeewaardig verpakken en exporteren.

Opslag 1 t/m 160 ton

Door onze hijscapaciteit van 160 ton kunnen wij opslag bieden voor praktisch alle soorten ladingen.