Meteen naar de inhoud

Transport

Transport

Previous
Next

All round 

Al ruim 40 jaar vervoeren wij goederen door heel Europa. Ons trailerpark bestaat uit ca. 45 eenheden variërend van tautliners tot diepladers. Wij bieden ook klein vervoer en transportbegeleiding aan, hiervoor zetten wij onze bestelbussen in. Ons vervoer sluit aan op onze andere dienstverlening als opslag, verpakken voor export, laden / lashen van zeecontainers en containertransport.

Exceptioneel 

Een groot deel van onze transporten bestaat uit exceptioneel transport. Wij kunnen tot 100 ton laden, traject afhankelijk zijn hoge ladingen van 4,4 meter hoog mogelijk. Tijdens het aanvragen van vergunningen, houden wij nauw contact met de klant zodat zij te allen tijde op de hoogte zijn van het verloop. Wij vervoeren exceptioneel transport uit met eigen transportbegeleiding. Ons streven is een gegarandeerd aflevermoment ondanks dat wij afhankelijk zijn van overheidsdiensten in diverse landen. 

Previous
Next
Previous
Next

Autolaadkraan

Naast het transporteren, laden of lossen wij zelfstandig met onze kraanwagens, zelfs in beperkte ruimtes. Met onze 95 ton/meter kraan hijsen wij naast de kraanwagen tot 16 ton, op 17 meter afstand hijsen wij tot 4 ton. Ons uitstekende materieel, flexibele planning en gemotiveerde vakmensen zijn de juiste combinatie voor de best mogelijke service.

 

Diverse trailers

Wij hebben diverse trailers waaronder verschillende diepladers en semi-diepladers.

Doorlopende vergunningen

Wij beschikken over doorlopende vergunningen in diverse landen.

Eigen begeleidingsvoertuigen

Wij beschikken over 3 eigen begeleidingsvoertuigen.