Transport

Transport

Previous
Next

All round 

Wij zijn een logistieke dienstverlener met als basis wegtransport. Al meer dan 40 jaar vervoeren wij de goederen van onze klanten door heel Europa. Ons trailerpark bestaat uit circa 45 eenheden van tautliners tot diepladers. Ook hebben wij meerdere bestelbussen voor klein vervoer en transportbegeleiding. Het vervoer sluit aan op onze andere activiteiten als opslag, verpakken voor de export en het laden/lashen van zeecontainers en containertransport.

Exceptioneel 

Een deel van ons bedrijf is gespecialiseerd in exceptioneel transport. Lading gewicht tot 100 ton is mogelijk en afhankelijk van het traject zijn hoge ladingen van 4,4 meter door ons veilig te vervoeren.
Wij houden contact met onze klant tijdens het aanvragen van de vergunning vervolgens voeren wij dit transport met eigen transportbegeleiding uit. Het streven naar een gegarandeerd aflevermoment ook al zijn wij afhankelijk van overheidsdiensten in verschillende landen is onze dagelijkse sport.

Previous
Next
Previous
Next

Autolaadkraan

Naast transport kunnen wij met onze kraanwagens ladingen zelfstandig laden of lossen. Ook waar de ruimte beperkt is zijn onze ervaren mensen in staat de lading te plaatsen.
Met een 95 ton/meter kraan hijsen wij naast de auto tot 16 ton en op 17 meter ver nog met een gewicht van 4 ton.
Met uitstekend materieel, een flexibele planning en gemotiveerde vakmensen zijn wij in staat de best mogelijke service te bieden.

 

Diverse trailers

Wij hebben diverse trailers waaronder verschillende diepladers en semi-diepladers.

Doorlopende vergunningen

Wij beschikken over doorlopende vergunningen in diverse landen.

Eigen begeleidingsvoertuigen

Wij beschikken over 3 eigen begeleidingsvoertuigen.