Packaging

Packaging

Previous
Next

Packaging

Doordat wij veel logistieke diensten aanbieden is het bijzonder interessant om ook het verpakken door ons te laten uitvoeren. Hierdoor kan het hele proces vanaf productielocatie tot export door één contact en verantwoordelijke lopen.

Het juiste advies geven voor een exportverpakking kan alleen met voldoende ervaring. Doordat wij feedback krijgen van onze klanten zijn wij in staat een gebalanceerde verpakking te adviseren.

 

 

Mogelijkheden

De verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos. De vraag is: “wanneer heb ik genoeg bescherming voor deze specifieke manier van transport en bestemming van mijn product?” 

De mogelijkheden zijn onder andere, een kist, skid of een krat. Een exportkist kan uitgebreid worden met schock- en/of tiltwatchers. 

Eén van de belangrijkste prioriteiten is vochtbescherming. Dit kan bereikt worden door droogmiddelen of krimpfolie. Een mooie technische oplossing is VCI-folie die corrosievorming tegen gaat. De beste bescherming bied dampdichte aluminiumlaminaat in combinatie met droogmiddelen.

Previous
Next

Hoogwaardig verpakkingsmateriaal

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit verpakkingsmateriaal.

Gecertificeerd hout

Wij gebruiken enkel gecertificeerd hout voor de productie van exportkisten en het uitblokken van lading.

Gemotiveerde vakmensen

Onze mensen zijn zeer gemotiveerd en behandelen uw lading zorgvuldig.