Transportbedrijf Alblasserdam

All round

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in Alblasserdam? Nugteren Transport bevindt zich in de regio van Alblasserdam is al meer dan 40 jaar actief in het vervoeren van goederen door heel Europa. Wij denken met u mee, en nemen de zorg op ons om u geheel te ontlasten. Wij zijn gelegen tussen de grote steden Dordrecht en Rotterdam en daarom ook actief als transportbedrijf in Dordrecht en transportbedrijf in Rotterdam.

 

Exceptioneel transporteur Alblasserdam

Exceptioneel

Als transportbedrijf in Alblasserdam zijn wij hoofzakelijk actief als exceptioneel transporteur in daarom zijn wij dé juiste partner voor uw exceptionele lading in Alblasserdam en omstreken. Een groot deel van onze transporten bestaat uit exceptioneel transport. Wij kunnen tot 100 ton en afhankelijk van het traject zijn hoge ladingen van 4,4 meter hoog mogelijk.

Kraanwagen Alblasserdam

Autolaadkraan

Naast het transporteren, laden of lossen wij zelfstandig met onze kraanwagens. Ook wel autolaadkraan genoemd. Onze kraanwagens zijn uitgerust met uitstekend materieel en gemotiveerde vakmensen. Zo kunnen wij u in de gehele regio van dienst zijn met transport en kraanwerk.