Meteen naar de inhoud

3

Transport

Previous
Next

Nugteren Transport beschikt over diverse zeilgesloten trailers. Deze zijn variërend van klein tot groot en beschikken over schuifzeilen, schuifdaken, pompwagens en laadkleppen. Ook beschikken wij over diverse trailers met een schuifkap waardoor het mogelijk is om een vlakke trailer te realiseren.

 

Nugteren Transport heeft veel ervaring met exceptioneel vervoer. Voor brede, hoge en zware ladingen bent u bij ons op het juiste adres.
Wij hebben doorlopende vergunningen voor exceptioneel vervoer in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittanië. Door de inzet van ons eigen begeleidingsvoertuigen zorgen wij ervoor dat alles in één hand blijft. Indien nodig zorgen wij voor politiebegeleiding.

Wij beschikken over diverse diepladers en semi diepladers met een laadvloerhoogte vanaf 20 centimenter. Hiermee zijn wij uniek en kunnen we zeer hoge ladingen vervoeren. Onze diepladers zijn voorzien van twistlocks, laadbokken en uitneembare vloeren. Deze zijn enkel of dubbel uitschuifbaar en beschikken over hydraulische besturing.

Previous
Next
Previous
Next

Nugteren Transport heeft een divers wagenpark. Onze afdeling met kraanwagens is in staat de meest complexe ladingen te vervoeren en te plaatsen.
Met uitstekend materieel, een flexibele planning en gemotiveerde vakmensen zijn wij in staat de best mogelijke service te bieden.

Voor de lange en hoge ladingen hebben wij trekker/oplegger combinaties met kraancapaciteit van 60 ton/meter tot 95 ton/meter.
Hiermee zijn wij in staat met korte mast circa 15 ton te heffen en met lange mast van circa 15 meter heffen wij nog 3,5 ton.
De opleggers hebben een laadvloerhoogte van 80cm die kan worden verlengd tot 15 meter. Met de hydraulische besturing van de oplegger
zijn wij zeer wendbaar en kunnen daardoor ook moeilijke locaties prima bereiken.

0
Trekkende eenheden
0
Trailers

Diverse trailers

Wij hebben diverse trailers waaronder verschillende diepladers en semi-diepladers

Doorlopende vergunningen

Wij beschikken over doorlopende vergunningen in diverse landen

Eigen begeleidingsvoertuigen

Wij beschikken over 3 eigen begeleidingsvoertuigen.