Zeecontainers laden en lashen

Nugteren Transport is gespecialiseerd in het zeewaardig vastzetten van ladingen. Op het gebied van containers stuwen hebben wij de juiste materialen en expertise in huis.
Indien gewenst stellen wij per container een certificaat op waarin wij verklaren de lading volgens de IMO regels te hebben gestuwd.
Of het gaat om een dichte container (DV), open top (OT) of flat container (FR), wij hebben de oplossing voor elk vraagstuk. Op onze locatie in Alblasserdam, centraal gelegen tussen A15 en A16 en met een kade aan de rivier de Noord, beschikken we over 2 x 20 tons en 2x 80 tons bovenloopkranen en diverse zware heftrucks tot 16 ton. Daarnaast hebben wij een reachstacker met een capaciteit van 45 ton.
Opslag van goederen in onze douane-opslagloods of op ons buitenterrein is mogelijk. Ons terrein word 24 uur per dag bewaakt en onze locatie valt onder de ISPS regels.
Wij hebben de mogelijkheid uw ladingen in heel Europa op te halen en op onze locatie over te laden in of op containers. De container vervoeren wij naar de gewenste zeehaven of via de inland terminal BCTN. Deze ligt naast onze locatie in Alblasserdam. 
Hierbij heeft u één vast contactpersoon voor het gehele proces wat ons zeer slagvaardig maakt. 
Nugteren Transport heeft ook de mogelijkheid uw producten op locatie vast te zetten in dichte, open top of flatrack containers. Met inzet van ons mobiele team voorzien van alle benodigde materialen.
Met onze diepladers, indien gewenst met trekker voorzien van autolaadkraan, met vloerhoogte van 20-30–50–80–90 cm hebben we meerdere mogelijkheden om uw flats te vervoeren.

Klik hier voor container afmetingen en gewichten.