Nugteren Transport beschikt over zeilgesloten bakwagens, variërend van klein tot groot en zijn alle voorzien van schuifzeilen, schuifdaken, pompwagens en laadkleppen.
Daarnaast beschikken we over zeilgesloten opleggers, alle met schuifzeilen en schuifdaken deze in de normale maar ook als mega uitgevoerd.
Met onze gespecialiseerde trailers met Libner opbouw is het mogelijk om de gehele schuifkap naar voren te plaatsen om zo een vlakke trailer te realiseren die daarnaast ook nog eens 6 meter uitschuifbaar is en over oprijrampen beschikt.
Voor spoedzendingen hebben wij diverse lichte bestelwagens om uw zending zo snel mogelijk op de juiste bestemming af te leveren.

Wij werken met een TMS pakket die alle informatie tussen planning en chauffeurs stroomlijnt via een app op de mobiele telefoon. Hiermee zijn wij realtime op de hoogte van de status van uw lading. Na afronden word een foto van de ondertekende vrachtbrief verstuurd naar kantoor en komt automatisch in het dossier van de rit.
Onze vrachtauto’s worden life gevolgd zodat onze planning direct kan bepalen waar de auto staat en zelfs met welke snelheid word gereden.

Zie ook ons gespecialiseerd vervoer
Exceptioneel vervoer
Auto met laadkraan
Warmstaal vervoer