Exceptioneel vervoer

Nugteren Transport heeft veel ervaring met exceptioneel vervoer. Voor brede, hoge en zware ladingen bent u bij ons op het juiste adres.
Wij hebben doorlopende vergunningen voor exceptioneel vervoer in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittanië. Door de inzet van ons eigen begeleidingsvoertuigen zorgen wij ervoor dat alles in één hand blijft. Indien nodig zorgen wij voor politiebegeleiding.
Ook het laden en lossen van complexe ladingen bij exceptioneel vervoer is ons toevertrouwd. Zware machines, skids of andere bijzondere objecten kunnen door ons tot 60 ton op vakkundige wijze worden gelift met behulp van kranen of hefkussens en vervolgens door middel van transportrollers worden verplaatst.

Wij beschikken over diverse diepladers en semi diepladers met een laadvloerhoogte vanaf 20 centimenter. Hiermee zijn wij uniek en kunnen we zeer hoge ladingen vervoeren. Onze diepladers zijn voorzien van twistlocks, laadbokken en uitneembare vloeren. Deze zijn enkel of dubbel uitschuifbaar en beschikken over hydraulische besturing.