Nugteren Transport heeft een divers wagenpark. Onze afdeling met kraanwagens is in staat de meest complexe ladingen te vervoeren en te plaatsen.
Met uitstekend materieel, een flexibele planning en gemotiveerde vakmensen zijn wij in staat de best mogelijke service te bieden.

Voor de lange en hoge ladingen hebben wij trekker/oplegger combinaties met kraancapaciteit van 60 ton/meter tot 95 ton/meter.
Hiermee zijn wij in staat met korte mast circa 15 ton te heffen en met lange mast van circa 15 meter heffen wij nog 3,5 ton.
De opleggers hebben een laadvloerhoogte van 80cm die kan worden verlengd tot 15 meter. Met de hydraulische besturing van de oplegger
zijn wij zeer wendbaar en kunnen daardoor ook moeilijke locaties prima bereiken.
Met onze bakwagen/aanhangwagen combinatie met een kraancapaciteit van 35 ton/meter tot 85 ton/meter kunnen wij met grote volumes ook de kleinste locaties bereiken. Door de inzet van een uitschuifbare aanhangwagen zijn wij in staat op de bakwagen lading tot 6,5 meter te vervoeren en op de aanhangwagen 10 meter en dat in één rit.
Ons materieel is in uitstekende staat. Dit geldt ook voor standaard equipment als evenaar en hijsmiddelen. Onze mensen zijn gecertificeerd en onze kranen zijn TUV gekeurd.